Termeni si conditii

Site-ul www.solarii.eu este proprietatea SC ECO Energy Provider SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Accesul si utilizarea site-ului sunt reglementate exclusiv de termenii si conditiile de mai jos.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii reprezinta acceptarea tacita a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele juridice care decurg din acceptarea lor. SC ECO Provider SRL ofera acces liber la site-ul www.solarii.eu si autorizeaza orice utilizator, persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice sa vizualizeze, sa transmita informatii si imagini publicate pe site doar in scopuri necomerciale. Nici un articol, informatie, fotografie, video si alte productii media de pe acest site nu poate fi reprodus, partial, integral sau modificat, inclusiv prin intermediul legaturilor (link-urilor web) fara permisiunea anterioara explicita a SC Energy ECO Provider SRL.

SC ECO Energy Provider SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

- pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;

- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.solarii.eu se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare. Politica de confidentialitate a SC ECO Energy Provider SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SC ECO Energy Provider SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SC ECO Energy Provider SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

SC ECO Energy Provider SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de inregistrare, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. SC ECO Energy Provider SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment fara un aviz prealabil. Noile reguli vor fi facute publice pe aceasta pagina si vor intra in vigoare de la data publicarii lor.

In cazul optarii pentru plata cu card, procesarea datelor de card se face pe serverele specializate, SC ECO Energy Provider SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor http://www.anpc.gov.ro/ Telefon consumator 0800.080.999