Comanda si transport


Comanda unui solar

Solariile noastre se livreaza in baza unei comenzi ferme lansate prin intermediul acestui website sau prin comanda telefonica, la numarul 0374.490.348. Comanda trebuie sa contina datele despre produsul comandat, datele de contact si datele de livrare ale beneficiarului. Dupa finalizarea comenzii veti primi, pe adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, confirmarea comenzii si factura proforma, in cazul produselor care necesita plata unui avans. Data programata pentru transport va fi comunicata atat telefonic cat si prin e-mail, de asemenea, toate etapele necesare productiei vor fi notificate, in mod automat, de catre compania noastra in format electronic.

Plata poate fi efectuata in momentul primirii produsului (ramburs) doar daca valoarea produsului nu depaseste valoarea de 4.000 lei.

Plata pentru solariile ale caror valoare depaseste suma de 4.000 lei se efectueaza dupa cum urmeaza, 20% sub forma de avans, 80% la primirea produsului. Plata avansului se efectueaza in baza facturii fiscale care va fi trimisa prin e-mail.

Termenul de livrare este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare.

Comenzile anulate nu reprezinta un angajament de livrare din partea companiei noastre si sunt nule de drept. De asemenea, ECO Energy Provider SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda venita din partea aceluiasi beneficiar.

Etapele unei comenzi

- Comanda deschisa - confirmarea transmiterii comenzii on-line catre compania noastra (notificare e-mail, generare factura proforma daca este cazul)

- Productie - confirmarea platii avansului si intrarea comenzii in productie (notificare e-mail).

- Programare livrare - inventarierea tuturor elementelor si pregatirea transportului (notificare e-mail)

- Comanda livrata - etapa finala, produsul este incarcat si se afla in livrare (notificare e-mail si telefonic/SMS).

In cazul solariilor trimise cu plata ramburs, etapele comenzii sunt "Comanda deschisa", "Programare livrare" si "Comanda livrata".

Termenul estimativ de livrare este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare.


Transport

Transportul solariilor este asigurat prin flota proprie, in toate localitatile din Romania, fara limita de km si fara costuri suplimentare fata de cele listate mai jos:

- Solariile cu latimea de 3, cost transport: 100 lei.

- Solariile cu latimea de 4, cost transport: 200 lei.

- Solariile cu latimea de 5 si 6 m, cost transport: 300 lei.

- Solariile cu latimea de 8 m, cost transport: 500 lei.

- Transportul accesoriilor sau altor elemente, prin curierat rapid, se calculeaza in functie de locatie.

Pentru comenzile achitate in avans, prin card sau transfer bancar, transportul este gratuit, indiferent de locatie.

 


Modalitati de plata

 

- Plata la livrare pentru solariile ale caror valoare nu depaste 5.000 lei.

 

- Plata avans prin banca, in baza facturii fiscale emise si transmise prin fax sau e-mail, pentru valori mai mari de 5.000 lei. Diferenta de 80% se achita la livrarea produsului.

 

- Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Aveti nevoie de ajutor? Pentru comenzi telefonice apelati numarul de telefon: 0374 490 348