Incarcare...

Comanda rapida: 0742.42.24.24

Noutati

Data adaugarii: 20 Oct 2017 Export intracomunitar - Ianuarie 2018

Stimati clienti,

Incepand cu luna Ianuarie 2018 produsele noastre vor putea fi livrate si peste hotare, in intreg spatiul comunitar.

Livrarile vor fi efectuate cu masinile proprii, saptamanal.

Va invitam sa urmariti site-ul dedicat, www.ecoprovider.ro, acesta va fi tradus in limbile engleza si franceza, inaugurarea acestuia fiind programata in intervalul 01 - 06 Decembrie 2017.


Data adaugarii: 31 Aug 2017 Solarii profesionale, 15% reducere si transport gratuit

Stimati clienti,

In perioada 01 - 30 Septembrie solariile din gama profesionala au reducere 15% si transport gratuit, oriunde la nivel national.

Cele mai versatile produse din oferta noastra, cu dotari premium (teava dur-Al T6060, irigare automatizata, sustinere cultura, folie 180 de microni) iti aduc startul perfect in obtinerea legumelor sanatoase pentru familia ta. 

 

Solarii profesionale, 15% reducere si transport gratuit

Data adaugarii: 06 Iulie 2017 Noi dotari pentru intreaga gama de solarii

Stimati clienti,

Din dorinta de a va oferi cele mai bune si durabile produse am introdus noi optiuni de configurare pentru toate solariile produse de compania noastra, de asemenea, am reintrodus gama de solarii Rock avand structuri super-rezistente, adaptate zonelor cu vant extrem de puternic si caderi masive de zapada.

In urma discutiilor avute peste ani cu beneficiarii produselor noastre, din toate zonele tarii, va putem recomanda anumite dotari pentru solarul comandat in functie de regiunea geografica. Ca exemplu, capacele frontale batante si usile de acces duble sunt de mare ajutor pentru o ventilatie corespunzatoare, pe timpul verii, in zone cum ar fi Oltenia, Dobrogea, Banat, etc. Sistemul de sustinere cultura este, de asemenea, util atat in consolidarea structurii cat si pentru palisarea culturii.

Asa cum v-am obisnuit, va stam la dispozitie pentru alegerea celei mai bune solutii astfel incat investitia dvs. sa fie mereu peste asteptari!

 

Data adaugarii: 03 Iunie 2017 Livrari in perioada Iunie - Iulie 2017

Stimati clienti,

In perioada 25 Iunie - 17 Iulie 2017 urmeaza concediul de odihna colectiv, in aceasta perioada nu se vor prelua/livra comenzi, exceptie fiind comenzile inregistrate prin intermediul site-ului nostru care vor fi livrate dupa data de 17 Iulie.

Comenzile venite pana in data de 16 Iunie vor fi livrate pana in 21 Iunie.

De asemenea, dupa data de 17 Iulie, termenul de livrare pentru solariile din gama Hobby si Family se reduce la 24 - 72 de ore.

Data adaugarii: 06 Aprilie 2017 Program Sarbatori de Paste 2017

Stimati clienti,

Pentru perioada imediat urmatoare livrarile de solarii vor avea urmatorul calendar:

  • 6 - 7 - 8 Aprilie, livrari in judetele Suceava, Neamt, Vaslui si Bacau
  • 8 - 9 - 10 Aprilie, livrari in judetele Timis, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj, Teleorman si Olt
  • 11 - 12 - 13 Aprilie, livrari in judetele Covasna, Buzau, Galati, Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi

De asemenea, in fiecare zi exista si livrari prin curier rapid in zonele unde transportul poate fi efectuat pana la adresa finala (Ilfov, Giurgiu, Buzau, etc)

Datorita problemelor si a intarzierilor aparute in livrarile prin curierat rapid in anumite judete, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Olt, Calarasi, Tulcea, Constanta, Ialomita, etc, toate livrarile vor fi efectuate cu masinile noastre.


Programul de functionare pe perioada Sarbatorilor de Paste este:

  • Program normal de livrari pana Miercuri, 12 Aprilie
  • Program normal de productie 13 Aprilie
  • Inchis in perioada 14 - 19 Aprilie
  • Incepand cu 20 Aprilie, program normal de livrari nationale (curier si transport propriu)
Data adaugarii: 20 Mar 2017 Termene de livrare solarii

Stimati clienti! Cu parere de rau trebuie sa va informam ca nu mai putem livra comenzi inainte de 18 Aprilie 2017. Daca inregistrati o comanda pe site-ul nostru va rugam sa tineti cont de termenul de livrare, incepand de astazi, 20 Martie, termenele de livrare nu vor fi mai mici de 21 de zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Data adaugarii: 23 Feb 2017 Livrari nationale 23 Februarie - 15 Martie

Stimati clienti! Va informam ca toate comenzile inregistrate incepand de astazi, 23 Februarie, vor avea termen de livrare intervalul 15 - 17 Martie. Exceptie vor face solariile livrate prin curier rapid, in zonele unde transportul se poate efectua pana la adresa finala. Va multumim pentru intelegere!

Data adaugarii: 16 Feb 2017 Certificat "Firma de incredere Gold 2017"

Un pas inainte pentru compania noastra, o treapta care nu putea fi urcata fara ajutorul si recomandarile clientilor. Am devenit mai buni, impinsi de dorinta de a oferi cele mai bune produse. Va multumim tuturor celor care au avut incredere in noi!

Firma de incredere Gold 2017

Data adaugarii: 05 Feb 2017 Reducere costuri de transport

Stimati clienti,

Incepand de maine, 06 Februarie, costurile de transport vor fi diminuate pentru intreaga noastra gama de produse. Indiferent de forma de transport, prin curier rapid sau prin grupajele organizate saptamanal de compania noastra, costurile vor fi aceleasi:

- solarii cu latimea de 3 m, cost transport: 50 lei

- solarii cu latimea de 4 m, cost transport: 100 lei

- solarii cu latimea de 5, 6 si 8 m, cost transport: 150 lei

Data adaugarii: 30 Ian 2017 Informatii transport

Stimati clienti,

Din experienta anilor trecuti, perioada imediat urmatoare (februarie - aprilie) va fi una extrem de aglomerata. Pentru a putea livra toate produsele la timp, pe langa livrarile facute prin curierat rapid, vom avea si un transport propriu in fiecare saptamana. Avem rugamintea sa plasati comenzile din timp pentru a ne permite programarea transportului si livrarea cat mai rapida.

 

Ruta de livrari pentru aceasta saptamana este urmatoarea:

Baia Mare - Bistrita - Targu Mures - Brasov - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti - Buzau - Focsani - Onesti - Iasi - Botosani.

Rutele de transport vor fi actualizate saptamanal. Traseul este unul informativ, se pot face livrari in oricare dintre localitatile aflate in judetele de tranzit.