Incarcare...

Noutati

Data adaugarii: 31 Ian 2016 Suport online pentru clienti

Incepand de astazi, 31.01.2016, compania noastra a integrat un nou sistem de comunicare cu clientii, mai usor de accesat, in timp real. Accesati sectiunea de suport, din partea dreapta a paginii, veti intra instant in legatura cu noi.

Suntem pregatiti sa va oferim detalii despre produsele noastre si sa raspundem solicitarilor dvs, in mod cat se poate de profesional.

Suport online

Data adaugarii: 07 Dec 2015 Program Sarbatori 2015/2016

Stimati clienti,

 

Programul de lucru al companiei noastre, pe perioada Sarbatorilor, este urmatorul: 

22 - 27 Decembrie 2015 - INCHIS

28 - 30 Decembrie 2015 - PROGRAM NORMAL

31 Decembrie 2015 - 07 Ianuarie 2016 - INCHIS

Livrarea solariilor va incepe cu data de 08 Ianuarie 2016.

 

Va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Data adaugarii: 26 Nov 2015 Reprogramare livrari solarii

Stimati clienti,

Luni si Marti (30 Noiembrie - 01 Decembrie) livrarea solariilor nu poate fi efectuata prin curier rapid, urmand a fi reprogramata pentru zilele urmatoare.

Va multumim pentru intelegere!

Data adaugarii: 18 Nov 2015 Noile versiuni de solarii cu latimea de 6 m

Incepand cu 18 Noiembrie 2015, oferta companiei noastre se extinde cu noile versiuni de solarii, cu latimea de 6 m. Se preteaza tuturor tipurilor de cultura, usile duble, prezente in ambele capete ale solarului, asigura o ventilatie corespunzatoare chiar si la lungimi de peste 20 m. Inaltimea usilor este ajustabila, prin marirea inaltimii la coama, asigurand in acest fel spatiul necesar accesului cu diverse utilaje. De asemenea, grosimea tevii folosite reprezinta un real avantaj in zonele cu vant puternic sau caderi masive de zapada.


Solarii hobby cu latimea de 6 m

Data adaugarii: 16 Nov 2015 GREEN WEEK - transport gratuit

Transport gratuit, prin Sprint Curier, pentru intreaga gama de solarii.

- Solariile cu latimea de 4 m pot fi livrate pana la adresa beneficiarului, indiferent de locatie, km suplimentari sau greutatea coletelor.

- Cu unele exceptii, solariile cu latimea egala sau mai mare de 5 m pot fi livrate numai pana la sediul Sprint Curier din localitatile unde transportatorul are deschise puncte de lucru, costul transportului fiind 0 lei, indiferent de greutate. 


Oferta valabila in perioada 17 - 20 Noiembrie 2015 si nu include serele acoperite cu policarbonat.

 

Data adaugarii: 03 Nov 2015 Rasaduri gratuite, sezon 2016

In perioada 03 Noiembrie - 31 Decembrie 2015 compania noastra ofera gratuit, pentru comanda oricarui model de solar din oferta noastra, rasaduri profesionale obtinute din seminte F1 produse de catre gigantul american Hazera Genetics, lider mondial in acest segment. Cresterea rasadurilor este strict supravegheata, fertilizantii utilizati fiind 100% ecologici.

Aceastea vor fi trimise in intervalul 15 Februarie - 31 Martie 2016, in functie de conditiile meteo, fiind calculate in functie de suprafata solarului si legumele alese de catre client, asigurandu-se suportul necesar pentru cultivarea acestora.

Cantitatile de rasaduri produse sunt limitate, legumele produse fiind urmatoarele: vinete, tomate, castraveti, ardei, sfecla si conopida.  

Hazera Genetics

Data adaugarii: 21 Sep 2015 Mini-solarii modulare

Mini-solariile sunt asemanatoare versiunilor de solarii de mari dimensiuni, kit-urile incluzand arcade, elemente de asamblare si folia triplu-stratificate cu grosimea de 0.15 mm, tratata UV, si garantie 36 de luni. Aceste mini-solarii sunt ideale pentru producerea legumelor pe timpul iernii, asigurand protectie termica suplimentara, dar si pentru producerea rasadurilor. De asemenea, pot fi utilizate pentru protejarea culturilor in camp deschis. Sunt disponibile in 3 versiuni:

- latime 0.8 m, inaltime la coama 0.8 m

- latime 1 m, inaltime la coama 1 m

- latime 1.2 m, inaltime la coama 1.2 m

Cerere oferta, click aici

Mini-solarii modulare

Data adaugarii: 26 Iunie 2015 Solarii in rate, 0% birocratie

Incepand cu luna Iulie 2015, compania noastra ofera clientilor posibilitatea de achizitionare a oricarui produs din oferta noastra in rate, prin intermediul companiei Credius IFN SA. 

0% BIROCRATIE, 100% DIN FATA CALCULATORULUI

Formularul se completeaza in fata calculatorului, nici macar nu este nevoie sa iesi din casa.

Dupa aprobarea on-line a creditului, clientul primeste, prin curier rapid, contractul pentru semnare. Dupa semnarea acestuia, solarul va fi livrat FARA COSTURI SUPLIMENTARE la adresa beneficiarului.

Solarii in rate

Data adaugarii: 18 Mai 2015 Prinde promotiile verii

Dupa vorba din batrani "fa-ti iarna car si vara sanie" compania noastra va lansa, incepand cu luna Mai 2015, o serie de campanii de reducere menite sa stimuleze cresterea legumelor in medii protejate, in acelasi timp, sa aducem independenta fata de produsele, fara gust, de pe rafturile magazinelor. Solariile produse de compania noastra au ajuns in toate colturile tarii, motiv pentru care, ascultand vechiul proverb, ne dorim sa aveti parte de un produs accesibil ca pret dar conform asteptarilor, in egala masura. De asemenea, trebuie sa mentionam ca preturile solariilor noastre au ramas neschimbate de 2 ani si nu avem de gand sa le modificam prea curand.

Am gandit pachete sociale, prin care familiile cu venituri mai mici de 700 lei/persoana sa beneficieze de o reducere de 15% din pretul unui solar, indiferent de produsul ales. In baza parteneriatelor constructive, aflate in plina desfasurare, cu diverse asociatii umanitare am decis sa cream produse dedicate acestor institutii de ajutorare, lasand profitul la o parte. Va invitam sa accesati galeria noastra de imagini pentru a va dovedi ca nu sunt doar "vorbe-in-vant".

Dorim sa multumim tuturor celor care au avut incredere in produsele si in compania noastra! Va promitem ca, in cel mai scurt timp, vom gasi solutii astfel incat solariile pentru legume pe care le producem sa fie accesibile oricarui buzunar, iar asta, fara banca, fara dobanda si fara comisioane.

Data adaugarii: 29 Aprilie 2015 De la client pentru client, poveste needitata

Astazi, 29 Aprilie 2015, am avut placuta surpriza sa primim, pe adresa noastra de e-mail, un set complet de imagini pentru un solar Family de 50 mp livrat de compania noastra in jud. Giurgiu si o completare a instructiunilor noastre de montaj.

Imagini cu solariile livrate primim frecvent de la clientii nostri, povestea care a insotit insa acest set de fotografii a fost, pur-si-simplu, uluitoare. Pentru daruinta cu care d-nul Gagniuc Mircea a intocmit si organizat acest document care vine in completarea instructiunilor de montaj furnizate de noi, am decis sa-l publicam integral, fara nicio editare.

Chiar daca sunt aspecte care, recunoastem, au lipsit sau au fost omise in aceste documente trimise de compania noastra, ne face o deosebita placere sa publicam experienta traita de unul dintre clientii nostri, o experienta reala, foarte frumos descrisa si argumentata.

Mai jos gasiti o parte a textului transmis catre noi, documentul in intregime va putea fi descarcat din sectiunea "Download" accesibila tuturor clientilor care au un cont inregistrat pe site-ul nostru.

Dorim, inca o data, sa-i multumim d-lui Gagniuc Mircea, din localitatea Zorile, jud. Giurgiu, pentru ajutorul acordat.

 

Montarea unui solar AQUATECH  - model Family 5x10 (50 mp)

 

- Sfaturi pentru începători, de la alt… începător  -

 

I. Pentru început, câteva (plictisitoare, poate) generalităţi.

 

Am conceput acest material ca un sprijin pentru cei asemenea mie, fără experienţă foarte multă în agricultură şi cu atât mai puţin în ceea ce priveşte construcţia unei sere de legume şi care ar dori poate câteva elemente suplimentare celor oferite de furnizor, experienţă din perspectiva unui cumpărător.

Din cauza poluării, eforturile din ultimii ani de a avea câteva legume proaspete în curte rămâneau simple … eforturi, plantele ”îmbătrâneau” uneori şi dădeau semne de uscare şi de boală odată cu apariţia primelor flori… Îmi amintesc că prin anii 80, roşiile sau ardeii plantate în aer liber prin aprilie-mai, începeau să dea semne de boală sau chiar de uscare undeva după jumătatea lunii august. Plantele rezistau (chiar şi nestropite cu diverse fungicide şi insecticide!) până prin septembrie – octombrie, când, în prag de prima brumă, bunica mea culegea toate legumele încă verzi, şi le punea în casă, la copt, încet, încet, de ajungeau uneori până spre Crăciun, dacă aveam norocul unei toamne lungi. Şi durata de viaţă a plantelor putea fi uşor prelungită cu câteva stropiri pe an, doar cu sulfat de cupru („piatra vânătă”) fără a fi nevoie de potpuriul de soluţii şi substanţe care ar putea să ţină în viaţă acum, astfel de plante în aer liber. Pe  vremea  aia,  solar  foloseau  doar  cei  ce  doreau  să  producă  diverse  legume  sau  fructe timpurii, acum, în astfel de scopuri se folosesc stimulente… chimice.

Văzând aşadar prin vecinii care aveau o seră că plantele protejate se dezvoltă altfel, m-am hotărât să-mi construiesc un solar.

 Între varianta din lemn şi varianta din metal, am ales a doua variantă. Am considerat că nu am timpul necesar să repar la solar an de an, sau bani să investesc în folie la fel, an de an. Şi în plus, de la 30-50 mp în sus, diferenţa de preţ dintre un solar pe structură metalică şi altul de lemn, scade sub 50% din cauza creşteri cantităţii de cherestea necesară şi a feroneriei de îmbinare.

Şi tot căutând pe internet variante şi variante, produse şi produse, eventual produse finite cu transport asigurat (nu dispun de camioane, remorci sau alte asemenea), poate şi cu montaj, am găsit site-ul AQUATECH (http://www.solarii.eu). Căutând o suprafaţă cât mai convenabilă şi cu pereţi laterali cât mai înalţi,  am ales varianta Family 5x10.

Acum, alte căutări: oare găsesc mai ieftin, ceva similar, în altă parte ? Sau la acelaşi preţ, dar măcar cu montaj inclus, cu transport asigurat (pe site-ul firmei nu reiese foarte clar dacă pentru structuri mai late de 4 mp va trebui să plătesc suplimentar la transport şi dacă e şi nevoie să mă şi descurc cumva în acest sens…).

După câteva zile de căutări şi calcule, am ajuns la concluzia că AQUATECH are de departe ce-a mai avantajoasă ofertă. Pe de o parte, e o ofertă completă, care conţine TOTUL, de la structura metalică până la ultimul şurubel şi balamalele uşilor şi sistemul de irigaţie, iar pe de altă parte, e o structură rezistentă. Majoritatea serelor construite în jurul meu artizanal, din metal, nu depăşeşte la diametrul tevilor 19 mm (3/4), în timp ce solarul AQUATECH are la stâlpi şi arcade 32mm (1”), la structura de uşi 19 mm şi abia la tiranţii longitudinali găsim ½”, care-i dimensiunea cea mai des folosită pentru structurile create artizanal. Plus că, dacă calculează  cineva (la preţ  mediu,  de  hypermarket  tip  bricolaj)    necesarul  de  ţeavă,  deja ajungem la cca jumătate din preţul afişat pe site-ul AQUATECH pentru solarul ăsta. Iar oferta mai conţine şi folia şi feroneria de asamblare, sistemul de irigare, etc. Decizia am luat-o după ce am contactat AQUATECH, care m-a asigurat printre altele şi că NU SE VA DEPĂŞI preţul de transport afişat pe site, deşi transportatorul (NEMOEXPRES) nu aduce dimensiuni mai mari de 4m decât până la punctul de lucru cel mai apropiat de destinatar.

Zis şi făcut, pe 23 februarie 2015 am făcut comanda, ziua următoare am achitat la o filială ALPHA BANK, în contul facturii primite pe mail, jumătate din valoarea solarului (fără transport), iar pe data de 13 martie am primit coletele. Folia, separat, cu un curier, iar restul coletelor separat, cu alt curier. Întrucât soluţia de transport până la adresa de livrare găsită de AQUATECH nu includea şi plata ramburs a restului de plată, m-am „trezit” cu toate coletele acasă, în timp ce produsul era achitat doar pe jumătate. Fiind vineri, nu mai aveam cum să ajung la o filială ALPHABANK până luni, iar un transfer interbancar dura mult mai mult decât o plată făcută direct în contul firmei. Dar cei de la AQUATECH m-au asigurat că nu-i nici o problemă, totul e să fac plata…. Ce să spun…, bucureştean fiind, obişnuit să plătesc cât mai mult şi cât mai în devans pentru servicii cât mai proaste şi cât mai târziu asigurate, am fost încântat de modul acesta de a face afaceri, în care un cuvânt şi o promisiune fac mai mult decât o sută de pagini scrise şi semnate...