Incarcare...

Noutati

Data adaugarii: 06 Dec 2014 Reducere 400 lei pentru solariile din gama Rock

In perioada 05 Decembrie 2014 - 31 Ianuarie 2015, solariile din gama Rock beneficiaza de 400 lei reducere. Sustinem achizitiile de solarii rezistente, adaptate celor mai dure conditii meteorologice.

In ultimii doi ani, aceste structuri au fost montate in toate zonele tarii, inclusiv in regiunile cu cel mai mare grad de incarcare al zapezii (3 - 300 kg/mp), rezistenta acestora fiind testata in teren, rezultatele sunt pe masura denumirii acestora.

 

Harta incarcare zapada

Data adaugarii: 02 Dec 2014 Măsuri preventive pentru protecţia structurii solarului

Datorită căderilor de zăpadă, prognozate pentru perioada imediat următoare, vă recomandăm să suplimentaţi rezistenţa structurii solarului prin adăugarea unor elemente de susţinere verticale, dispuse din centrul arcului până la nivelul solului.

Această măsură preventivă este adresată, în special, solariilor cu lăţimea de 5 m, însă poate fi aplicată şi celorlate tipuri de structuri.

 

Sustinere verticala pentru arc

Data adaugarii: 02 Dec 2014 Program de sărbători

Programul de lucru, pe perioada sărbătorilor, este următorul:

24 - 28 Decembrie 2014 - ÎNCHIS

31 Decembrie - 5 Ianuarie 2015 - ÎNCHIS

Livrările de solarii se fac până in data de 23 Decembrie 2014, activitatea fiind reluată începând cu data de 05 Ianuarie 2015.

Data adaugarii: 30 Sep 2014 Transport gratuit pentru solariile Hobby, cu latimea de 4 m

Transport gratuit, prin Nemo Express, pentru solariile Hobby, cu latimea de 4 m.

- Solariile cu latimea de 4 m pot fi livrate pana la adresa beneficiarului, indiferent de locatie, km suplimentari sau greutatea coletelor.

- Solariile cu latimea egala sau mai mare de 5 m pot fi livrate pana la sediul Nemo Express din localitatile unde transportatorul are deschise puncte de lucru, costul transportului fiind de 250 lei, indiferent de greutate. Lista completa a sediilor Nemo Express din teritoriu poate fi vizualizata pe site-ul www.nemoexpres.ro

Nemo Express

Oferta valabila in perioada 01 - 31 Octombrie 2014

Data adaugarii: 28 Iul 2014 Rasaduri de legume pentru sezonul 2015

In urma feedback-ului pozitiv si a zecilor de mesaje venite din partea clientilor multumiti de rasadurile noastre, am hotarat sa triplam cantitatea de rasaduri disponibila pentru sezonul 2015. Chiar si asa stocul ramane unul limitat, va rugam sa plasati comenzile din timp, livrarile vor incepe din luna Ianuarie pentru cei care au solutii de incalzire in solarii.

Pentru confirmarea comenzii este necesara plata unui avans de 20%, din valoarea totala a comenzii, diferenta fiind achitata in momentul primirii rasadurilor. Aceasta masura a fost luata din cauza unor comenzi validate pe site-ul nostru dar neridicate din sediul curierului, comenzi care ulterior nu s-au mai putut retrimite altor clienti.

Data adaugarii: 04 Iun 2014 Montaj gratuit pentru solarii sau sere profesionale

OFERTA SPECIALA! Montaj gratuit pentru oricare dintre modelele de solarii si sere profesionale. Oferta valabila pentru primele 20 de unitati comandate, in perioada 05 Iunie - 30 Iulie 2014.

Data adaugarii: 12 Mai 2014 Oferte aniversare pentru solariile din gama Family

Profita acum de ofertele speciale pentru intreaga gama de solarii Family. Structuri solide, folie de cea mai buna calitate, sistem de sustinere cultura si de irigare incluse. Pachete complete la cel mai mici preturi din Romania!

Oferta este valabila in intervalul: 01 - 31 August 2014. Termen de livrare: 5 - 7 zile de la confirmarea comenzii.

Data adaugarii: 28 Aprilie 2014 Solar hobby 12 mp, ideal pentru producerea rasadurilor

Solar pentru legume, dimensiuni (Lxl): 3 x 4 m, suprafata 12 mp, inaltime la coama 2 m. Acest model de solar este ideal pentru producerea rasadurilor sau florilor, avand si o inaltime confortabila de lucru. Structura metalica este deosebit de rezistenta, pastrand aceleasi elemente ca si in cazul solariilor hobby cu latimea de 4 m.

Pretul acestui solar este de 695 lei iar termenul de livrare este de doar 48 de ore de la confirmarea comenzii. Oferta este valabila pana la data de 15 Mai 2014.

Data adaugarii: 30 Mar 2014 Folie pentru mulcire si sistem de irigare cadou

In perioada 01 - 31 Mai, la comanda oricarui solar din gama hobby, indiferent de versiune, va oferim gratuit sistemul de irigare si folia pentru mulcire necesare intregii suprafete.

Oferta include: folie pentru mulcire cu latimea de 0.9 m, grosime 30 microni, furtune cu picurare din 10 in 10 cm sau din 15 in 15 cm, conectori cu robineti pentru fiecare tronson.

 

Folia pentru mulcire ajuta cultivatorii sa atinga nivelul de productie dorit, asigurand timpurietate si obtinerea unor fructe de calitate superioara. Folia de mulcire este o componenta absolut necesara mai ales in cazul culturilor pe suprafete mici/medii, pentru a spori caracterul intensiv prin timpurietate, productie si calitate ridicate, cu costuri minime.

Mulcirea este o tehnologie folosita de legumicultori de multi ani si presupune acoperirea solului cu resturi vegetale sau cu folii special concepute pentru aceasta operatie. Mulcirea poate fi organica sau anorganica. Mulcirea organica se efectueaza cu ajutorul resturilor vegetale. Cele mai frecvente materii folosite la mulcire sunt paiele, frunzele uscate, compostul, resturi de lemne sau gunoi de grajd. Mulcirea organica, folosita asa cum trebuie, poate aduce mai multe beneficii decat oricare alt tip de mulci, dar din pacate materiile naturale necesare nu sunt disponibile in cantitatile necesare. Materiile naturale nu pot fi usor imprastiate in cultura si necesita multa munca manuala, de aceea costurile si problemele logistice au restrictionat folosirea mulciului organic.

Mulcirea anorganica se realizeaza cu ajutorul foliilor din plastic, de diverse dimensiuni si culori, in functie de necesitatile fiecarei culturi.

Avantajele mulcirii

Timpurietate. Unul din obiectivele folosirii mulcirii este modificarea temperaturii solului. Neagra, mov, incolora sau gri, folia intercepteaza lumina solara care incalzeste solul. Mulciul, aplicat pe patul pregatit pentru plantat inainte de plantare, va incalzi solul si implicit va duce la o crestere mai rapida in vegetatie in comparatie cu plantele fara mulci. Primele fructe din cultura mulcita vor putea fi recoltate cu 7 pana la 14 zile mai devreme, in comparatie cu fructele din culturile fara mulci.

Controlul buruienilor - este un alt obiectiv urmarit prin mulcire. In functie de tipul de folie pentru care optati, puteti combate buruienile nedorite, care concureaza cu plantele din cultura. Mulciul negru impiedica lumina sa ajunga la suprafata solului, ceea ce este in defavoarea cresterii buruienilor, mulciul incolor inabusa intr-o oarecare masura cresterea buruienilor, prin temperaturile ridicate realizate dedsubt, impreuna cu lipsa oxigenului si umiditatea crescuta.

Reglarea umiditatii in sol, mentinerea starii fitosanitare. Folia pentru mulcire previne pierderea umiditatii din sol in anii secetosi si evita excesul de apa din zona radacinii in perioadele ploioase, mai ales acolo unde terenul este profilat pentru drenare. Folosirea foliei poate reduce cantitatile de apa si frecventa irigarilor, si poate ajuta la reducerea numarului de boli si daunatori, cum ar fi ciupercile care apar datorita umiditatii excesive.

Reduce pierderile de ingrasaminte din sol. Datorita excesului de apa (provenita din ploi) din zona radacinilor, ingrasamintele pot fi spalate odata cu infiltrarea apei in sol. Aceasta se intampla de obicei in solurile nisipoase, usoare. In cazul folosirii foliei pentru mulcire, cultivatorul va trebui sa foloseasca fertilizatori cu eliberare lenta inainte de aplicarea foliei sau sa foloseasca fertirigarea, cu ajutorul instalatiei de irigare prin picurare. In orificiile facute in folia de mulci se pot adauga si ingrasaminte granulate dupa transplantarea rasadurilor.

Fructe de calitate superioara. Folia de mulci impiedica contactul dintre fructe si pamant, evitandu-se astfel patarea, mucegairea sau deteriorarea fructelor. Craparea fructelor de asemenea este evitata in multe cazuri.

Reduce compactarea solului. Solul acoperit cu folia de mulci ramane afanat si reavan in mare parte, la fel ca la pregatirea patului germinativ inainte de aplicarea foliei, deoarece este evitata trecerea cu masinile agricole prin zona acoperita.

Reduce taierile radacinilor. Folia de mulci previne taierea radacinilor cu unelte si utilaje agricole in timpul efectuarii lucrarilor de intretinere - prasitul si afanarea solului.

Plus de vigoare - produse mai ecologice. O combinatie a avantajelor descrise anterior duce la plante mai viguroase, mai sanatoase, mai rezistente la atacul bolilor si daunatorilor. Se reduce in acest fel o parte din tratamentele aplicate culturilor nemulcite, rezultand economii si produse mai ecologice.

Data adaugarii: 23 Feb 2014 Solar Family 72 mp (6 x 12 m)

Datorita numarul mare de solicitari primite pentru solarii cu deschiderea de 6 m, compania noastra a creat o versiune de 72 mp a solariilor Family. Structura acestuia este deosebit de rezistenta, arcele fiind confectionate din teava metalica neagra cu diametrul de 42 mm, tirantii de legatura au diametrul de 27 mm si grosimea peretelui de 2 mm. Testele de rezistenta efectuate permit o incarcare de 200 Kg/arc, fiind ideal in cazul culturilor care se bazeaza pe palisare. De asemenea, optional, se poate include sistemul manual de ridicare a foliei, pe lateralele acestuia.

Caracteristici:

  • Arce din teava metalica (teava neagra 42 mm/2 mm)
  • Inaltime la coama: 3,5 m
  • Inaltime minima de lucru: 1,3 m
  • Tiranti de legatura intre arce (teava neagra 27 mm/2 mm)
  • Sistem pentru sustinere cultura (teava neagra 27 mm/2 mm, tiranti transversali pentru fiecare arc)
  • Folie cupola 0.18 mm, garantie 48 luni
  • Folie pentru capetele solarului si usi
  • Sistem de irigare (furtun cu picurare si robineti pentru fiecare tronson)
  • Folie pentru mulcire (folie cu latime 0.9 m, grosime 15 microni)
  • Usi duble din teava metalica (dimensiuni usi fata si spate: 2 x 220 x 250 cm, deschidere totala 440 x 500 cm)