Incarcare...

Noutati

Data adaugarii: 24 Aprilie 2015 Livrare prin curierat rapid, 24 - 48 ore

Stimati clienti,

Datorita numarului mare de expeditii care sunt trimise in aceasta perioada, solariile livrate prin Sprint Curier vor ajunge la beneficiari in 24 - 48 de ore, in functie de locatie si de ruta transportatorului. In cazuri exceptionale durata de transport poate ajunge la 72 de ore.

Data adaugarii: 06 Aprilie 2015 AQUAtech Limited va ureaza Sarbatori Fericite!

Va dorim Sarbatori Fericite, sanatate si recolte bogate! Nicio planta care creste intre buruieni nu va avea acelasi rod pe care-l are una ingrijita si ferita de rau. Acelasi sentiment il putem atribui companiei noastre care, doar ajutata de increderea dumneavoastra, a ajuns in topul celor mai importante firme de profil din Romania.

Nu am fost lipsiti de pacat insa, cu iertare si rabdare, ne-am ispasit greselile si am reusit sa ajungem in inimile tuturor celor care apreciaza un produs de calitate, accesibil ca pret, dar in armonie cu asteptarile tuturor clientilor. Lumina acestor sarbatori sa aduca liniste si bucurie in inima fiecaruia dintre noi!

Va multumim pentru increderea acordata!

Marius Buciuman - Director General - AQUAtech Limited SRL

Data adaugarii: 18 Mar 2015 Va multumim pentru increderea acordata

AQUAtech Limited SRL a inregistrat, in lunile Februarie - Martie 2015, un numar record de comenzi la nivel national. Numarul comenzilor depaseste 150, din care peste 75% au fost livrate deja catre beneficiari.

Va multumim pentru increderea acordata, va dorim recolte bogate si va stam la dispozitie pentru toate informatiile necesare unui parteneriat perfect!

Data adaugarii: 02 Mar 2015 Esantion de seminte, gratuite

Compania noastra va trimite tuturor clientilor, in cursul acestei saptamani prin Posta Romana, un esantion de seminte profesionale (rosii, ardei, vinete, spanac si ridichi). Semintele vor fi trimise complet gratuit.

Marca de seminte va fi dezvaluita la finalul sezonului de cultura. 

Asteptam reactii ale clientilor si imagini ale culturilor obtinute.

 

Seminte profesionale pentru testare


Data adaugarii: 28 Feb 2015 Lucrari de mentenanta server
In perioada 28 Februarie - 02 Martie site-ul nostru va fi optimizat, motiv pentru care in acest interval este posibil sa nu fie operational. Multumim pentru intelegere!
Data adaugarii: 06 Feb 2015 Solar Family 40 mp, vopsire si transport gratuite

Campanie finalizata

Cel mai vandut produs din oferta noastra beneficiaza de vopsire profesionala in camp electrostatic si transport gratuit.

Pentru a asigura un debut de sezon fara cusur, termenul de livrare este cuprins intre 3 si 5 zile lucratoare.

 

Oferta valabila pentru primele 20 de unitati comandate.

Data adaugarii: 20 Ian 2015 Vopsire profesionala in camp electrostatic

Incepand cu luna Ianuarie 2015, compania noastra ofera clientilor posibilitatea de a comanda solarii complet vopsite. Aceasta operatiune se efectueaza in camp electrostatic, folosind vopsea profesionala cu proprietati anticorozive, avand o culoare deschisa pentru a proteja folia. De asemenea, toate elementele sunt livrate infoliate pentru a proteja stratul de vopsea in timpul transportului.

Vopsirea poate fi aplicata solariilor cu latimea de 3 si 4 m, indiferent de versiune (Hobby, Family, Rock).

 

Vopsire in camp electrostatic 

Data adaugarii: 16 Ian 2015 Sistem de irigare cadou pentru solariile Rock

In perioada 01 Ianuarie - 28 Februarie 2015, solariile din gama Rock beneficiaza de sistem de irigare prin picurare si folie de mulcire cadou.

De asemenea, aceste structuri au fost imbunatatite, inaltimea la coama crescand de la 2.50 m la 2.80 m, creand in acest fel un perete vertical de 1.2 m pentru a maximiza suprafata de cultura in solar.

 

Elementele incluse sunt:

- 6 x banda cu picurator din 10 in 10 cm

- 6 x conector banda de picurare, cu robinet

- 3 x folie de mulcire neagra, 15 microni, latime 90 cm

Banda si folia pentru mulcire sunt livrate la dimensiunea necesara, in functie de lungimea solarului.

Data adaugarii: 15 Ian 2015 Beneficiile crearii unui cont pe site-ul nostru

Dorind sa simplificam procesul de comanda, site-ul nostru va ofera doua posibilitati pentru inregistrarea acesteia, prin crearea unui cont de client sau prin comanda rapida, fara inregistrarea unui cont.

In cazul inregistrarii unui cont aveti la acces la o serie de documente utile, cum ar fi instructiunile de montaj, lista de inventariere a componentelor unui solar, certificatul de garantie si cel de conformitate pentru toate produsele noastre. Aceste fisiere le puteti descarca din sectiunea "Documente" prezenta in tab-ul urmator descrierii de produs. Persoanele care nu detin un cont activ pe site-ul nostru nu pot accesa aceste fisiere.

De asemenea, AQUAtech Limited SRL, nu va trimite mesaje promotionale si nu va abuza de adresa dvs. de e-mail. Frecventa noutatilor transmise prin e-mail este de 1 sau 2 mesaje/luna. 

Data adaugarii: 02 Dec 2014 Măsuri preventive pentru protecţia structurii solarului

Datorită căderilor de zăpadă, prognozate pentru perioada imediat următoare, vă recomandăm să suplimentaţi rezistenţa structurii solarului prin adăugarea unor elemente de susţinere verticale, dispuse din centrul arcului până la nivelul solului.

Această măsură preventivă este adresată, în special, solariilor cu lăţimea de 5 m, însă poate fi aplicată şi celorlate tipuri de structuri.

 

Sustinere verticala pentru arc