Incarcare...

Noutati

Data adaugarii: 20 Ian 2015 Vopsire profesionala in camp electrostatic

Incepand cu luna Ianuarie 2015, compania noastra ofera clientilor posibilitatea de a comanda solarii complet vopsite. Aceasta operatiune se efectueaza in camp electrostatic, folosind vopsea profesionala cu proprietati anticorozive, avand o culoare deschisa pentru a proteja folia. De asemenea, toate elementele sunt livrate infoliate pentru a proteja stratul de vopsea in timpul transportului.

Vopsirea poate fi aplicata solariilor cu latimea de 3 si 4 m, indiferent de versiune (Hobby, Family, Rock).

 

Vopsire in camp electrostatic 

Data adaugarii: 16 Ian 2015 Sistem de irigare cadou pentru solariile Rock

In perioada 01 Ianuarie - 28 Februarie 2015, solariile din gama Rock beneficiaza de sistem de irigare prin picurare si folie de mulcire cadou.

De asemenea, aceste structuri au fost imbunatatite, inaltimea la coama crescand de la 2.50 m la 2.80 m, creand in acest fel un perete vertical de 1.2 m pentru a maximiza suprafata de cultura in solar.

 

Elementele incluse sunt:

- 6 x banda cu picurator din 10 in 10 cm

- 6 x conector banda de picurare, cu robinet

- 3 x folie de mulcire neagra, 15 microni, latime 90 cm

Banda si folia pentru mulcire sunt livrate la dimensiunea necesara, in functie de lungimea solarului.

Data adaugarii: 15 Ian 2015 Beneficiile crearii unui cont pe site-ul nostru

Dorind sa simplificam procesul de comanda, site-ul nostru va ofera doua posibilitati pentru inregistrarea acesteia, prin crearea unui cont de client sau prin comanda rapida, fara inregistrarea unui cont.

In cazul inregistrarii unui cont aveti la acces la o serie de documente utile, cum ar fi instructiunile de montaj, lista de inventariere a componentelor unui solar, certificatul de garantie si cel de conformitate pentru toate produsele noastre. Aceste fisiere le puteti descarca din sectiunea "Documente" prezenta in tab-ul urmator descrierii de produs. Persoanele care nu detin un cont activ pe site-ul nostru nu pot accesa aceste fisiere.

De asemenea, AQUAtech Limited SRL, nu va trimite mesaje promotionale si nu va abuza de adresa dvs. de e-mail. Frecventa noutatilor transmise prin e-mail este de 1 sau 2 mesaje/luna. 

Data adaugarii: 02 Dec 2014 Măsuri preventive pentru protecţia structurii solarului

Datorită căderilor de zăpadă, prognozate pentru perioada imediat următoare, vă recomandăm să suplimentaţi rezistenţa structurii solarului prin adăugarea unor elemente de susţinere verticale, dispuse din centrul arcului până la nivelul solului.

Această măsură preventivă este adresată, în special, solariilor cu lăţimea de 5 m, însă poate fi aplicată şi celorlate tipuri de structuri.

 

Sustinere verticala pentru arc

Data adaugarii: 02 Dec 2014 Program de sărbători

Programul de lucru, pe perioada sărbătorilor, este următorul:

24 - 28 Decembrie 2014 - ÎNCHIS

31 Decembrie - 5 Ianuarie 2015 - ÎNCHIS

Livrările de solarii se fac până in data de 23 Decembrie 2014, activitatea fiind reluată începând cu data de 05 Ianuarie 2015.

Data adaugarii: 30 Sep 2014 Transport gratuit pentru solariile Hobby, cu latimea de 4 m

Transport gratuit, prin Nemo Express, pentru solariile Hobby, cu latimea de 4 m.

- Solariile cu latimea de 4 m pot fi livrate pana la adresa beneficiarului, indiferent de locatie, km suplimentari sau greutatea coletelor.

- Solariile cu latimea egala sau mai mare de 5 m pot fi livrate pana la sediul Nemo Express din localitatile unde transportatorul are deschise puncte de lucru, costul transportului fiind de 250 lei, indiferent de greutate. Lista completa a sediilor Nemo Express din teritoriu poate fi vizualizata pe site-ul www.nemoexpres.ro

Nemo Express

Oferta valabila in perioada 01 - 31 Octombrie 2014

Data adaugarii: 28 Iul 2014 Rasaduri de legume pentru sezonul 2015

In urma feedback-ului pozitiv si a zecilor de mesaje venite din partea clientilor multumiti de rasadurile noastre, am hotarat sa triplam cantitatea de rasaduri disponibila pentru sezonul 2015. Chiar si asa stocul ramane unul limitat, va rugam sa plasati comenzile din timp, livrarile vor incepe din luna Ianuarie pentru cei care au solutii de incalzire in solarii.

Pentru confirmarea comenzii este necesara plata unui avans de 20%, din valoarea totala a comenzii, diferenta fiind achitata in momentul primirii rasadurilor. Aceasta masura a fost luata din cauza unor comenzi validate pe site-ul nostru dar neridicate din sediul curierului, comenzi care ulterior nu s-au mai putut retrimite altor clienti.

Data adaugarii: 04 Iun 2014 Montaj gratuit pentru solarii sau sere profesionale

OFERTA SPECIALA! Montaj gratuit pentru oricare dintre modelele de solarii si sere profesionale. Oferta valabila pentru primele 20 de unitati comandate, in perioada 05 Iunie - 30 Iulie 2014.

Data adaugarii: 12 Mai 2014 Oferte aniversare pentru solariile din gama Family

Profita acum de ofertele speciale pentru intreaga gama de solarii Family. Structuri solide, folie de cea mai buna calitate, sistem de sustinere cultura si de irigare incluse. Pachete complete la cel mai mici preturi din Romania!

Oferta este valabila in intervalul: 01 - 31 August 2014. Termen de livrare: 5 - 7 zile de la confirmarea comenzii.

Data adaugarii: 28 Aprilie 2014 Solar hobby 12 mp, ideal pentru producerea rasadurilor

Solar pentru legume, dimensiuni (Lxl): 3 x 4 m, suprafata 12 mp, inaltime la coama 2 m. Acest model de solar este ideal pentru producerea rasadurilor sau florilor, avand si o inaltime confortabila de lucru. Structura metalica este deosebit de rezistenta, pastrand aceleasi elemente ca si in cazul solariilor hobby cu latimea de 4 m.

Pretul acestui solar este de 695 lei iar termenul de livrare este de doar 48 de ore de la confirmarea comenzii. Oferta este valabila pana la data de 15 Mai 2014.